Colegiul Medicilor de Familie îşi schimbă sediul

Reprezentanţii Colegiului Medicilor de Familie cer autorităţilor un spaţiu pentru a-şi desfăşura activitatea. Aceştia şi-au prezentat problema în cadrul audienţelor desfăşurate la Consiliului Judeţean Satu Mare. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Csehi Arpad a declarat că le va da în folosinţă o clădire din Piaţa Eroii Revoluţiei, cu condiţia ca la sfârşitul anului 2011 clădirea să fie reabilitată.

Prezent la audienţe, Călin Bumbuluţ, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie a prezentat problema preşedintelui Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, specificând că în spaţiul respectiv îşi vor desfăşura activitatea membrii Colegiului Medicilor de Familie, Asociaţia Medicilor de Familie şi Colegiul Medicilor Dentişti.

Călin Bumbuluţ a amintit că reprezentanţii celor trei organizaţii intenţionează realizarea unui Centru de Educaţie Continuă, amintind de existenţa revistei de specialitate „Conexiuni Medicale”.

Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că le va da în folosinţă o clădire din Piaţa Eroii Revoluţiei, cu condiţia ca la sfârşitul anului 2011 clădirea să fie reabilitată.

Acesta a mai amintit că se intenţionează accesarea unui proiect Transfrontalier CBS de finanţare europeană, pentru realizarea unei biblioteci electronice pentru documentare şi cercetare, la care să aibă acces atât medicii din Satu Mare, dar şi cei din Ungaria.

Potrivit conducerii Consiliului Judeţean, în prezent se fac demersuri pentru întocmirea actelor pentru darea în folosinţă celor trei organizaţii, o clădire din Piaţa Eroii Revoluţiei, iar în luna octombrie, propunerea va fi dată spre aprobare în cadrul şedinţei Consiliuliu Judeţean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.