Un număr de 1 amendă

Cam asta spun că au aplicat cei de la DSV Satu Mare în săptămâna care a trecut. Şi dacă nu ne credeţi pe cuvânt citiţi comunicatul dânşilor pe care vi-l redăm integral:

Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare au realizat în perioada 17.09.2010 – 24.09.2010 un număr de 61 de acţiuni de control la unităţi şi gospodăriile populaţiei.
Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii au aplicat
un număr de 1 amendă contravenţională în valoare de 600 lei.

Au fost verificate: depozite alimentare, unităţi de alimentaţie publică, cantine şcolare, grădiniţe, unităţi de vânzare cu amănuntul, pieţe agroalimentare, brutării, laboratoare de cofetărie, unităţi ambalare produse de origine non animală, unităţi de procesare carne, unităţi procesare lapte, ferme păsări, farmacii veterinare, gospodării ale populaţiei, Circumscripţii Sanitare Veterinare de Asistenţă şi Circumscripţii Sanitare Veterinare pentru Controlul Alimentelor.

Deficienţele sancţionate au fost:
-nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor privind întreţinerea spaţiilor de depozitare .

Aceste acţiuni întreprinse de către inspectorii D.S.V.S.A. Satu Mare vor continua pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi a animalelor, de a preveni difuzarea bolilor transmisibile şi reducerea riscului de apariţie a toxiinfecţiilor alimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.