Ultraj la Frontiera Halmeu

Luni seară, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezenat pentru a intra în ţară, Leonard Claudiu S., în vârstă de 36 de ani din Satu Mare. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Satu Mare. Cu ocazia formalităţilor pentru intrare în ţară , sătmăreanul a declarat autorităţilor vamale că deţine o cantitate de 20 pachete de ţigări netimbrate. Lucrătorii vamali i-au comunicat cetăţeanului că nu poate să introducă în ţară mai mult de două pachete ţigări, conform legislaţiei în vigoare. Leonard Claudiu S. a devenit nervos, urcându-se în autoturism înainte de finalizarea controlului vamal, cu intenţia de a pleca de pe aliniamentul de control.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au intervenit pentru reţinerea persoanei, moment în care acesta le-a adresat injurii lucrătorilor vamali şi i-a ameninţat.
Conducătorului auto i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, cercetările în acest caz fiind în desfăşurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.