Se aşteaptă cât mai multe proiecte pentru fonduri europene

Cea de-a doua întâlnire a Consiliului Director al Pactului Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala (PROIS-NV) a avut loc astăzi la  Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Satu Mare.

La întâlnire au fost prezenţi Grigore Pop (presedinte al PROIS-NV), Daniela Culic (vicepresedinte PROIS-NV) Silviu Ispas (manager de proiect STP-NV), Lorin Ghiman ( expert comunicare şi relaţii publice STP-NV) şi Roxana Bonta (din partea Cartel Alfa Satu Mare).

În cadrul întâlnirii au fost prezentate liniile de finantare deschise recent in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

“Ne-am propus să devenim mai pragmatici să dezvoltăm o linie de activitate, care să vină în sprijinul direct al membrilor PACT-ului Regional. Am încercat să identificăm nevoi de finanţare, nevoi pe care liniile accesibile le-ar putea acoperi prin proiecte pe care să le depună PACT-ul Regional în colaborare directă cu membrii săi “ a declarat Daniela Culic, dir Carmera de Comerţ.

Pact-ul regional are în componenţă 48 de membrii din regiunea Nord Vest, iar persoanele  doritoare de accesare de fonduri europene se pot înscrie în cadrul acestei Asociaţii, care are sediul secretariatului Tehnic este la Cluj, dar informaţii se pot cere şi la  Camera de Comerţ din Satu Mare.

“Parteneriatul cel mai activ îl avem din Satu Mare pe lângă cel din Cluj şi aşteptăm proiecte scrise şi implementate.” a declarat  Lorin Ghiman, expert comunicare şi relaţii publice STP-NV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.