Abonamente Transurban reclamate la OPC

Mai mulţi părinţi din Satu Mare au reclamat Societatea Transurban la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare, deoarece nu eliberează abonamente din ziua solicitată, ci numai din prima zi a lunii. Odată cu începerea anului şcolar, părinţii copiilor din municipiu s-au lovit de refuzul categoric al reprezentanţilor Transurban de a elibera abonamente în ziua solicitată. Cu alte cuvinte părinţii au fost nevoiţi să scoată bani din buzunar pentru a achita abonamentul întreg, deşi copiii urmau să circule cu autobuzul doar din 15 septembrie. Deşi în alte judeţe din ţară abonamentele se eliberează în ziua solicitată, la Satu Mare Transurban eliberează abonamentele doar de la începutul lunii.

3 părinţi sătmăreni au reclamat Socitetatea Transurban  la CJPC Satu Mare privind această problemă şi au solicitat ca abonamentele să se elibereze în data solicitării şi nu doar la începutul lunii, cum se întâmplă în prezent.

Valentin Breban, dir. Coord Adj al CJPC Satu Mare a declarat că în urma verificărilor efectuate la Transurban s-a constatat că reclamaţiile părinţilor sunt întemeiate, urmând ca în următoarele zile, să solicite Primăriei şi Consiliului Local schimbarea hotărârii 62/2008, iar abonamentele să poată fi eliberate în ziua solicitării, iar preţul abonamnetului să intre în vigoare din data când se face solicitarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.