Programul de guvernare PNL va fi lansat miercuri

“Criza va trece odată cu PD-L” a fost afirmaţia secretarului comisiei de Administraţie PNL Adrian Ştef, care a susţinut o conferinţă de presă alături de secretarul Comisiei pentru Educaţie, Eugen Ardelean şi Mircea Pal membrul Comisiei pentru Muncă şi Coeziune Socială a PNL. În conferinţa de presă reprezentanţii PNL au criticat măsurile pe care guvernul le adoptă în această perioadă în detrimentul populaţiei. Adrian Ştef a susţinut că Guvernul a bulversat viaţa economică şi publică în ţară prin măsurile adoptate.

Eugen Ardelean, Secretarul Comisiei pentru Educaţie a PNL a declarat că nu există o colaborare între sindicatele FSLI şi FEN, atât în Satu Mare, cât şi în ţară. “Aparţinătorii claselor sindicale nu apără interesele profesorilor. De aceea cadrele didactice pot depune la sediul PNL orice memorii cu privire la abuzurile în şcoli. Acestea vor fi centralizate comisiilor de învăţământ din parlament” a declarata Eugen Ardelean. Reprezentanţii PNL au recunoscut că până acum nu au existat reacţii din partea profesorilor privind numirile abusive de directori, dar aşteaptă ca pe viitor să îşi prezinte nemulţumirile la sediul PNL.

Mircea Pal, membrul al Comisiei pentru Muncă şi Coeziune Socială a PNL a declarat că miercuri se va lansa programul PNL de guvernare numit “Noua Economie” care susţine măsuri pentru scoaterea României din impasul actual.

G.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.