Oana Stoca Mujea şi Ivona Boitan la Satu Mare

Azi, la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale din Satu Mare a avut loc o dublă lansare de carte. Începând cu ora 13:00 autoarea Oana Stoica Mujea(adoptată fiică a Sătmarului conform celor spuse de publicistul Voicu D. Rusus) şi-a lansat a treia carte din seria fantasy “Dinastiile” – “Regina arkudă şi amuletele puterii”, iar Ivona Boitan şi-a lansat ultimul său roman publicat în acest an, “Hoţii de timp”.

Oana Stoica Mujea are 29 de an şi este originară din Piteşti. Aceasta este a 4-a lansare de carte la Satu Mare, autoarea având deja publicate 11 cărţi atât literatură fantasy cât şi romane poliţiste.
Ivona Boitan a debutat în 2008 cu romanul cu „Sânge rece şi albastru” roman încadrat în seria LIT şi a recidivat în 2010, de data aceasta cu o carte poliţistă îmbinată cu fantastic şi fizică cuantică „Hoţii de timp”.

Cele două au avut parte de un public numeros şi au dat multe autografe, lansarea desfăşurându-se într-un cadru prietenos. De asemenea, au promis că până la sfârşitul anului cititorii vor avea parte de o surpriză de proporţii.

6 Comentarii la "Oana Stoca Mujea şi Ivona Boitan la Satu Mare"

  1. Pingback: Şi noi ca oamenii « Oana Stoica Mujea

  2. Pingback: Fusă Oana la Satu Mare | Info Satu Mare

  3. Pingback: Exista viata dupa Satu Mare? | 1001decarti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.