Ultimele cursuri de calificare din acest an

Sătmărenii se pot înscrie la cursuri de calificare pentru meserii precum contabili, lucrători în comerţ şi agenţi pază,  cursuri organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare.
Cursul de calificare pentru agenţi pază a început de luni 13 septembrie, unde s-au înscris 14 persoane. Pe 20 septembrie va începe cursul de calificare pentru lucrători în comerţ în Satu Mare.

De asemenea pentru această meserie se vor derula cursuri atât în Negreşti cât şi în Tăşnad, pentru grupe de 14 persoane. Tot în cursul lunii septembrie va fi iniţiat un curs de  contabilitate atât în Satu Mare, Negreşti şi Tăşnad. Atât şomerii cât şi persoanele care sunt în concediul de creştere a copilului pot beneficia de cursuri de calificare gratuite.

Potrivit directorului AJOFM Satu Mare Gheorghe Tilibaşa aceste cursuri de calificare sunt ultimele pe acest an, deoarece fondurile alocate s-au epuizat. În acest an 363 de persoane au fost calificate în meserii precum lucrător în construcţii, viticultor, cofetar, bucătar, ospătar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.