Expoziţie de artă fotografică, vineri, la muzeu

Mulţi zic că fotografiază, mai ales de când au apărut aparatele digitale, mai ales pentru că sunt de părere că activitatea asta este distractivă. Ca să folosesc o expresie-şablon absolut idioată, dar extrem de des folosită îndeosebi de iubitoarele de telenovele şi de adolescentele care n-au citit o carte în viaţa lor, “fotografia este o piedică în calea uitării !” (bleah !).

Din fericire pentru viaţa noastră lăuntric-spirituală, există şi arta fotografică. Adică altceva decât obiceiul de a fixa imaginea unui obiect, a unei persoane, a unui peisaj etc. pe o placă sau pe o hârtie fotografică sensibilă cu ajutorul unui aparat fotografic. Pentru a înţelege mai bine despre ce anume este vorba, sătmăreanul Robert Costea şi turdeanul Ovidiu Cosac (foto) invită toată lumea disponibilă la expoziţia de fotografii intitulată “PLASAMENTE”, expoziţie care se va inaugura vineri 17 septembrie, cu începere de la ora 14, la Muzeul Judeţean Satu Mare.

În caz că, din diferite motive, veţi rata inaugurarea de vineri, vă informăm că această expoziţie va putea fi vizitată (văzută, de fapt !) până în data de 27 de septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.