Inaugurare explozivă “DIVINO CLUB” Negreşti Oaş

O seară fierbinte, organizată special pentru tinerii dornici de distracţie, cu ocazia inaugurarii, sâmbătă, a noului club “DIVINO ” din Negresti Oaş, situat la două minute de centrul oraşului. De fapt, încă de când se anunţase data şi ora inaugurării, foarte mulţi tineri au aşteptat cu nerăbdare  momentul în care vor putea “vizita” noua locaţie de distracţie din oraşul lor.

Odată intraţi, tinerii au rămas realmente vrăjiţi de frumuseţea designului interior al noului club, de calitatea servirii şi nu în ultimul rând de atmosfera aprinsă  care s-a creat datorită invitatului special cu această ocazie : Jay Ko.

Cu siguranţă că tuturor celor care le place viaţa de club şi sound-ul de calitate îl cunosc deja pe Dj Jay Ko, cu ale sale mixuri de succes din cluburile din ţară.

Muzica antrenantă, whisky, Red Bull, vin şi altele asemenea stimulente de socializare existente în orice club care se respectă – dupa cum suntem convinşi că vă puteţi imagina – au fost “piesele de rezistenţă” într-o seară fierbinte de sâmbătă. Negreştenii ştiu că asta a fost doar deschiderea la  “DIVINO CLUB”. Perioada care urmează va fi presărată cu o serie de evenimente speciale organizate în fiecare sfârşit de săptămână de patronii clubului pentru toţi tinerii (şi nu numai) dornici să se simtă bine într-un cadru cu adevărat select.

Maria Moiş

8 Comentarii la "Inaugurare explozivă “DIVINO CLUB” Negreşti Oaş"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.