Alimente pentru persoanele cu venituri reduse

Şomerii indemnizati, persoanele  cu handicap grav şi accentuat, pensionarii cu pensia  sub 400 lei/lună cu domiciiul pe raza municipiului Satu Mare,   sunt asteptati în vederea ridicării de produse alimentare provenind din fondurile de interventie comunitare: făină de grâu – 14 kg/beneficiar, făină de mălai – 7 kg/beneficiar,  paste făinoase –  3, 6 kg, biscuiti- 1, 3 kg.

Produsele alimentare se pot ridica începând cu 13 septembrie până pe 23 octombrie 2010 la Centrul Comercial Rachel, str. Aurel Vlaicu nr. 72,  în zilele lucrătoare ale săptămânii,  în intervalul orar  09 -14.  Deoarece  cantităţile de zahăr şi lapte praf  nu fost primite pînă în prezent acestea vor fi distribuite în perioada următoare, într-un interval pe care îl vom anunţa în prealabil.

Ţinânând cont de cantitatea mare de produse alimentare acordate unei persoane, aproximativ 26 kg, reprezentanţii Serviciului Public de Asistentă Socială Satu Mare sfătuiesc beneficiarii acestui tip de ajutor să aibă în vedere asigurarea transportului la domiciliu a cantităţii de alimente  ridicată.

Informatii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0261/714195 sau   0261/714196.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.