Permis de conducere fals descoperit la Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un tânăr din Suceava care la controlul de frontieră a prezentat un permis de conducere fals.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezenat pentru a ieşi din ţară Marcel V., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Suceava. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Anglia. Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din ţară conducătorului auto i-au fost solicitate la control documentele personale, printre care şi permisul de conducere. Poliţistul de frontieră care a efectuat controlul documentelor a constatat că permisul de conducere al suceveanului eliberat de către autorităţile engleze nu este un act autentic. Conducătorul auto a declarat că a obţinut permisul de conducere contra sumei de 600 lire sterline de la un alt cetăţean român.

Lui Marcel V. i-au fost întocmite acte premergătore începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.