Motoscuter Aprilia furat din Italia

În maşina unui sătmărean poliţiştii de frontieră sătmăreni şi autorităţile maghiare au descoperit un motoscuter care figurează furat din Italia. Şoferul a devenit recalcitrant pe timpul verificărilor, motiv pentru care a fost reţinut de autorităţile maghiare.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu autorităţile maghiare au desfăşurat miercuri, 08 septembrie, o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate. În cadrul acestei acţiuni au descoperit, pe sensul de intrare în România, un motoscuter furat din Italia. La controlul de frontieră din PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în ţara noastră Emil Viorel Z., în vârstă de 35 de ani, din Gherţa Mare. Acesta conducea un autovehicul marca Volkswagen Transporter înmatriculat în Satu Mare, în care transporta un motoscuter marca Aprilia.
În urma verificărilor effectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că motoscuterul figurează ca fiind furat din Italia. Pe timpul cercetărilor, conducătorul auto a devenit recalcitrant şi violent, adresând injurii în special autorităilor de frontieră maghiare, motiv pentru care poliţiştii din ţara vecină l-au încătuşat pe Emil Viorel Z., sătmăreanul încercând să fugă.
Sătmăreanul a fost reţinut de către organele de poliţie maghiare pentru continuarea cercetărilor, iar motoscuterul a fost ridicat de partea maghiară până la finalizarea verificărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.