INEDIT invită la surprize, mister şi magia modei

“MAGIC FASHION”. Aşa se numeşte spectacolul care va avea loc duminică – 12 septembrie – de la ora 18, la Teatrul de Nord, în organizarea şi prezentarea renumitei firme de modă INEDIT. Câteva amănunte despre acest show au fost oferite, în cadrul unei conferinţe de presă, de reprezentanţii firmei – Sorina Tulan şi Cosmin Mureşan -, în prezenţa discretă a directorului artistic al secţiei române a Teatrului de Nord, Andrei Mihalache. Acesta, în scurta sa introducere, a amintit despre faptul că reprezentaţia de duminică este al treilea eveniment de profil organizat împreună cu INEDIT, menţionând că “este vorba în principal de un spectacol de modă, dar sigur nu numai de modă. Mă bucur de buna colaborare pe care o avem cu INEDIT şi mă bucur că, cu toată criza asta, putem trece împreună peste perioada întunecată de acum”.
Sorina Tulan şi Cosmin Mureşan nu au vrut să facă publice prea multe amănunte, încercând mai degrabă să mizeze pe stârnirea curiozităţii publicului şi lăsând să plutească, deocamdată, misterul asupra mai multor detalii ale spectacolului al cărui cap de afiş este celebra şi frumoasa cântăreaţă Paula Selling (care, din 2008, este imaginea brandului INEDIT ).

În principiu, “MAGIC FASHION” va marca duminică un triplu eveniment: lansarea colecţiei de toamnă-iarnă a firmei INEDIT, aniversarea a 20 de ani de existenţă a acestui brand, respectiv fascinanta prezenţă în spectacol a Paulei Selling. “Toţi cei care vor veni la spectacol vor vedea că vom reinventa moda, muzica, stilistica, magia – şi toate acestea vor reflecta dăruirea şi pasiunea, caracteristici principale ale brandului INEDIT. Iar rezultatul sperăm să fie o surpriztă plăcută !”, a declarat Cosmin Mureşan. Cum spuneam, nu au fost oferite alte detalii – “dacă spun mai mult, mi se va tăia capul !”, a glumit vorbitorul.

Preţul unui bilet la acest spectacol de duminică este de 25 de lei. Acestea pot fi cumpărate de la magazinul “INEDIT” de pe str. Vânătorului nr. 11 din Satu Mare sau online de pe site-ul www.confectii.com (dar, la o adică, biletele pot fi cumpărate şi atunci când veţi merge la spectacol, la intrare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.