BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE – cursuri de limbi străine pentru toate buzunarele

Probabil că mulţi sătmăreni îşi amintesc de una dintre expresiile folosite destul de des de părinţii şi bunicii lor pentru a-i stimula să înveţe limbi străine: ” De atâtea ori eşti om câte limbi străine cunoşti !” Nu ştim daca o asemenea zicere i-ar mai impresiona pe tinerii din ziua de azi, dar probabil că necesitatea învăţării unei limbi străine sau a perfecţionării unor cunoştinţe în materie de limbi străine devinde din ce în ce mai imperioasă în timpurile moderne.

În aceste condiţii, filiala sătmăreană a Centrului de limbi străine “BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE” anunţă că va începe noul an academic în data de 6 septembrie 2010. În acesta sunt incluse o serie de noi programe şi examene internaţionale de limbi străine.
Potrivit afirmaţiilor managerului de program Annamaria Sinai (foto), obiectivul principal al noului an academic este punerea la dispoziţia a mai multor categorii de vârstă şi de grupuri-ţintă a posibilităţii de a învăţare a limbilor străine prin cele mai eficiente metode de predare. Pentru fiecare categorie de curs există preţuri diferenţiate în funcţie de numărul de cursanţi al fiecărei grupe constituite. În principiu, cursurile se desfăşoară de două ori pe săptmămână (câte două ore şi jumătate de fiecare dată), orarul fiind stabilit în funcţie de flexibilitatea programului propriu al cursanţilor.

Cursurile vor fi ţinute de profesori special acreditaţi în sălile amenajate în Casa de Modă – etajul 3 – din municipiul Satu Mare.

Se pregăteşte intrarea în şcoli

“Majoritatea oamenilor care se înscriu acum la cursuri o fac pentru că au nevoie de o bună cunoaştere a unor limbi străine fie la locul de muncă, fie la facultate. Înainte existau mai mulţi care veneau doar din simpla dorinţă de a învăţa o limbă străină, acum criza asta îi obligă pe oameni să-şi analizeze mai atent priorităţile. Dar totuşi preţurile rezonabile şi, mai ales, calitatea şi eficienţa cursurilor noastre  sperăm să atragă în continuare persoane interesate de învăţarea unei limbi străine sau de dobândirea unui certificat de competenţă lingvistică LCCI (“London Chamber of Commerce and Industry”). Pe lângă cursurile de la Casa de modă, intenţionăm să intrăm şi în şcoli cu oferta noastră pentru că certificatele pe care le eliberăm noi în urma examenelor sunt recunoscute de Ministerul Învăţământului şi pot fi de un real folos elevilor în carierele ulterioare pe care vor dori să le urmeze”, a declarat Annamaria Sinai.

Cursuri, preţuri şi oferte

1) CURSURI GENERALE pentru adulţi

Perioada: 6 septembrie – 15 octombrie (30 ore/6 săptămâni)

Limbile oferite: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, rusă, norvegiană, suedeză, portugheză, finlandeză, maghiară şi română (ca a doua limbă sau limbă străină)

260 RON – grupe de 8-12 persoane
360 RON – grupe de 4-7 persoane
450 RON – grupe cu 3 persoane
Înscrieri se mai pot face până în 2 septembrie.

2) CURSURI DE COMUNICARE pentru copii

Perioada: 27 septembrie – 10 decembrie (30 ore/10 săptămâni)

Limbile oferite: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, maghiară şi română (ca a doua limbă sau limbă străină)

330 RON – grupe cu 5-10 copii
450 RON – grupe cu 3-4 copii
Copiii mai pot fi înscrişi până pe data de 23 septembrie.

3) CURSURI PREGĂTITOARE PENTRU EXAMENELE de competenţă lingvistică Cambridge,LCCI, ECL, IELTS şi TOEFL

Perioada: 6 septembrie – 1 octombrie (25 ore/5 săptămâni)

Limbile oferite: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, maghiară şi română (ca limbă străină)
Aceste cursuri includ exersarea accentuată a tehnicilor de examinare pe exerciţii tipice examenelor precum şi pe o considerabilă îmbogăţire a vocabularului şi a exprimării în scris şi vorbit.

360 RON – cursul pregătitor pentru examene (grupe între 4-6 persoane)
95 RON – simularea unui examen de competenţă lingvistică (aproximativ 3 ore)
Înscrieri se mai pot face până în dsata de 2 septembrie.

4) CURSURI INDIVIDUALE

Standard: 25 ore/5-6 săptămâni – 950 RON
Intensive: 25 ore/1-3 săptămâni – 1.050 RON

5) CUSURI IN TANDEM

Standard: 25 ore/5-6 săptămâni – 650 RON
Intensive: 25 ore/1-3 săptămâni – 750 RON

Pensionarii, şomerii şi studenţii beneficiază de reduceri mari la aceste cursuri. Orice informaţii suplimentare pot fi obţinute la următoarele numere de telefon: 0361-101.038, 0740-985.868, 0771-131.602.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.