Loga Dance School la ceas aniversar

În această seară pe scena Teatrului de Nord “s-a petrecut” aniversarea a trei ani de existenţă a binecunoscutei şcoli de dans sătmărene. Binenţeles că a fost o seară extraordinară pentru toţi spectatorii prezenţi în număr foarte mare în sala teatrului şi binenţeles că elevii şcolii alături de invitaţii lor din Ungaria (Bandi Ferenc şi Ferko Noemi multipli campioni internaţionali) au fermecat audienţa făcând ceea ce ştiu ei să facă cel mai bine şi anume, da, aţi ghicit, să danseze.

Au fost de toate: vals vienez, tango, quick step, swing, samba, rumba, cha cha cha, salsa, mambo, bachata, rueda de casino şi  probabil că încă multe altele pe care vrăjit de ceea ce vedeam pe scenă nu am mai apucat să le notez în carneţel.  Am căutat minute în şir cuvinte care să descrie atmosfera din sală şi de pe scenă dar într-un final am renuţat găsind că poate ar fi mai potrivit să îl citez pe celălalt instructor al şcolii, Bogdan Nistorica, care prezent pe scenă la finalul spectacolului a spus: “Dansul este mai mult decât o artă, dansul este o terapie”.

Managerul Loga Dance School, Lorant Loga, a făcut la finalul show-ului o scurtă trecere în revistă a echipei cu care lucrează. Am aflat astfel că sora lui, Hajnalka, studentă la facultatea de dans din Budapesta, face şi ea parte din echipă şi se ocupă de pregătirea mirilor pentru primul lor dans oferind în funcţie de capacităţile artistice ale tinerilor însurăţei chiar şi coregrafii personalizate.

P.S. Dacă vă grăbiţi, până pe 10 septembrie încă mai puteţi să vă înscrieţi la următorul curs. Detalii aici.

D.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.