A apărut Asociaţia Română a Magazinelor Online

Reprezentantii celor mai importante magazine online din Romania s-au constituit in Asociatia Romana a Magazinelor Online, ARMO, o Asociatie reprezentativa a comertului online local si care va sustine interesele membrilor sai atat prin activitatea sa, cat si prin activitatea tuturor membrilor fondatori si a membrilor care vor adera ulterior.

Asociatia are ca obiectiv principal sustinerea dezvoltarii comertului online in Romania, ca metoda cea mai moderna si mai eficienta de comert retail, sigura si ce ofera avantaje si beneficii clare consumatorilor, prin comparatie cu metodele de comert traditionale. In plus ARMO va  elabora un Cod de Bune Practici pentru Magazinele Online din Romania si un program de atestare a magazinelor online conform cu acest Cod de Bune Practici.

„Toate magazinele online din Romania au anumite obiective comune si intampina probleme asemanatoare, iata ce ne-a adus impreuna. In plus, toti membri Asociatiei si-au exprimat hotararea de a promova un comert online de calitate la standarde internationale si de a demonstra, impreuna, ca intr-adevar comertul online este cel mai eficient si sigur mod de a face comert modern, in beneficiul consumatorilor, cu avantaje suplimentare metodelor traditionale de retail”, a declarat Marius Ghenea, Presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online.

“Primul si probabil cel mai important obiectiv al Asociatiei noastre este promovarea ca standard al industriei a Codului de Bune Practici pentru Magazinele Online, deoarece in acest mod vom putea sa dam o dovada clara consumatorilor ca prioritatea noastra este sa le furnizam produse si servicii de calitate superioara si sa le oferim protectie fata de orice practici neconforme cu normele comerciale.”, a adaugat Radu Apostolescu, Vicepresedinte ARMO, Director Marketing eMAG.ro. “Conformarea cu acest Cod de Bune Practici va fi urmarita atent de noi ca si Asociatie, astfel incat sa oferim o referinta cat mai clara consumatorilor cu privire la magazinele online care poarta aceasta marca de incredere ARMO”, a adaugat el. Codul de Bune Practici pentru Magazinele Online poate fi consultat pe site-ul asociatiei, www.armo.ro.

Pot deveni membri ai Asociatiei Romane a Magazinelor Online orice alte persoane juridice care adera la prevederile din Statutul Asociatiei, admiterea in ARMO facandu-se pe baza aprobarii Consiliului Director. In plus, pot deveni membri de onoare ai asociatiei orice persoane fizice romane sau straine, cu merite deosebite in orice domeniu al vietii economice sau culturale din tara sau strainatate, la propunerea Consiliului Director. Mai multe detalii despre conditiile de inscriere si informatii de presa pot fi gasite la www.armo.ro

Membri fondatori ARMO sunt urmatoarele magazine online:  www.123flori.ro, www.azerty.ro, www.cel.ro, www.comenzipc.ro, www.emag.ro, www.electrofun.ro, www.evomag.ro, www.floriinconstanta.ro, www.fungift.ro, www.magazinultau.ro, www.marketonline.ro, www.mediadot.ro, www.modes.ro, www.pcfun.ro, www.pcgarage.ro, www.pro.ro, www.oktal.ro, www.sevensins.ro, www.shopit.ro, www.toyfun.ro, www.watchshop.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.