STR-aight to the Parchet

În cursul  amiezii de ieri, 04 august a.c, reprezentanţii unui supermarket situat pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că un tânăr a sustras  marfă din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-au identificat  pe M.Ianos  în vârstă de 25 de ani din Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras de la raionul cu produse cosmetice : un parfum marca  STR 8 în valoare de 52,09 lei.

Tânărul a luat două produse STR 8, unul de 50 ml şi unul de 100 ml, punând recipientul de 100 ml în cutia de 50 ml, intenţionând să plătească produsul de 100 ml la preţul celui de 50 ml.

Produsul a fost găsit asupra tânărului, fiind depistat de sistemul de supraveghere video al magazinului. Produsul sustras în valoare de  52,09 lei, a fost restituit reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.