Concurs pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământ

516 candidaţi au susţinut astăzi examenul pentru ocuparea posturilor vacane în învăţământ: pentru profesori, învăţători şi educatori. În acest an au fost scoase la concurs 678 de posturi, 36 titularizabile  şi 642 netitularizabile. Examenul scris a durat 4 ore şi s-a desfăşurat în două centre de concurs: la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” Satu Mare şi Grup Şcolar „Constantin Brâncuşi” .
Din cei 608 candidaţi înscrişi să participe la proba scrisa a concursului din 14 iulie, s-au prezentat 516. Cei mai multi absenti au fost la Educatoare, sectia romana-14, Limba engleză-9, Istorie-7, Educaţie fizică şi sport-6. Opt candidaţi s-au retras din examen din motive personale. Nici un candidat nu a fost eliminat din examen.
Subiectele au fost pentru unii candidaţii uşoare, pentru unii mai grele, acestea au fost publicate la incheierea examenului http://subiecte2010.edu.ro/Titularizare/
Afişarea rezultatelor se va face în 18 iulie 2010,  la afişierul centrelor de concurs. Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii în 18-19 iulie 2010, la centrele de concurs. Rezultatele finale, după contestatii, se vor afişa în 21 iulie 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.