Accident grav între Ardud şi Răteşti

Accident grav între localităţile Ardud şi Răteşti în urma căruia 3 persoane sunt grav rănite. Marton Lajos, în vârstă de 55 de ani aflat la volanul unei Dacia 1310 a încercat să depăşească un autotren care staţiona, dar a pierdut controlul volanului acroşându-l pe şoferul autotrenului. De asemenea o femeie, care se afla în Dacie a fost grav rănită.
Accidentul de circulaţie a avut loc astăzi în jurul orei 13.00. Şoferul Daciei şi o pasageră din maşină au fost prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii. La faţa locului au intervenit pompieiri cu două autospeciale care au descarcerat persoanele din Dacie, iar o ambulanţă i-a transporatat la spital, medicii acordând primul ajutor şi şoferului autotrenului care a fost acroşat de Dacie.
POtrivit cadrelor medicale din cadrul spitalului Judeţean Satu Mare, şoferul în vârstă de 55 de ani a suferit multiple fracturi şi a fost supus unei operaţii chirurgicale, femeia, Marton Eva a prezentat o fractură de craniu cu hemoragie, motiv pentru care a fost tranportată la secţia Neurochirurgie Baia Mare, iar şoferul autocamionului care a fost acroşat de Dacie, a fost transferat la cerere la un spital din Ungaria cu fracturi la ambele  gambe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.