Şi fără permis şi fugit de la locul faptei

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Carei au fost sesizaţi  de către Monica C. despre faptul că autoturismul pe care îl conducea în cursul zilei de 12.07.2010 a fost avariat de un alt autoturism marca Renault Laguna, al cărui conducător auto a părăsit locul evenimentului fără a se prezenta în vederea constatării amiabile sau să sesizeze poliţia.
Verificările efectuate de poliţişti au dus la identificarea conducătorului auto implicat în eveniment, acesta fiind Florin S. de 18 ani, care pe fondul neacordării priorităţii de trecere a intrat în coliziune cu autoturismul condus de reclamantă. Totodată, s-a stabilit că tânărul nu poseda  permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredinţat spre conducere de Claudiu C. de 18 ani, deşi ştia că nu posedă permis, autoturismul fiind proprietatea părinţilor săi.
În cauză, s-au întocmit acte premergătoare, Florin S. fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere  de nici o categorie, părăsirea locului accidentului, iar Claudiu C. de comiterea infracţiunii de încredinţare  a unui autovehicul de a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.