Se modifică orarul la Casa Judeţeană de Pensii

Conducerea Casei Judeţene de Pensii a schimbat programul cu publicul de la sediul Instituţiei. . O altă noutate adusă de conducerea instituţiei face referire la ajutoarele de deces, care se plătesc a doua zi între orele 9.30 şi 11.00. Potrivit directorului Casei Judeţene de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabău programul cu publicul a fost schimbat pentru a venit în sprijinul pensionarilor. Dacă până acum programul cu publicul începea de la 8.30, s-a convenit ca programul să înceapă de la ora 8 dimineaţă, întrucât încă de la această oră persoanele de vârsta a treia aşteptau la poarta instituţiei.
Astfel programul de lucru cu publicul este zilnic între orele 8-16. În schimb programul audienţelor va rămâne neschibat: astfel luni la audienţe va fi prezentă Eugenia Sabău dir Coordonator între orele 10-14 iar miercuri Director Adj Ec Radu Octavian între orele 10-13 .
O altă noutate adusă de conducerea instituţiei face referire la ajutoarele de deces, care se plătesc a doua zi între orele 9.30 şi 11.00. Conducerea instituţiei a luat această măsura pentru a avea un control asupra banilor care intra şi ies din casieria Casei Judeţene de Pensii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.