Foc de la frigider

În ziua de 23.06.2010 ora 15:16  Garda de Intervenţie Turţ, a intervenit cu o  autospecială, sub comanda plutonier Trella Stelian, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, proprietatea lui S. Ştefan, în comuna Halmeu. Echipajele au ajuns la locul intervenţiei la ora 15.45  şi au  constatat că ardea o casă pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi şi acoperişul pe aproximativ 15 metri pătraţi/
La faţa locului acţionau servanţi din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Halmeu cu o autospecială şi o motopompă. Acţiunea s-a încheiat la ora 17:05.
În incendiu au ars: documente personale ale proprietarului, 5 paturi,  5 grinzi, mobilă bucătărie, aproximativ 20 mp tavan din lemn, 1 aragaz, 1 frigider, 1 cuptor cu microunde, un televizor şi s-au degradat: pereţii bucătăriei şi ai camerelor învecinate, aproximativ 12 plăci azbociment, aproximativ 10 metri liniari astereală,  1 canapea, 2 geamuri si o uşă termopan, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 80000 lei.
În urma intervenţiei serviciilor pentru situaţii de urgenţă au fost salvate locuinţele învecinate în valoare de aproximativ 225000 lei. Cauza probabilă care a produs incendiul a fost un scurcircuit electric de la un frigider defect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.