Criminal, eliberat din arest ! Vezi ce au decis judecătorii sătmăreni

Fancsiki Paul, bărbatul de 33 de ani care a ucis în vara anului trecut (2016), în plină stradă, un sătmărean de 31 de ani, a ieșit de după gratii, fiind plasat în arest la domiciliu. Crima a avut loc în data de 26 august 2016, pe Aleea Tisa din Satu Mare.

Măsura vine după ce în 19 decembrie 2016, Tribunalul Satu Mare a respins propunerea Parchetului de prelungire a arestului preventiv pentru Fancsiki. Acesta a fost plasat în arest la domiciliu.

Procurorii au atacat sentinţa la Curtea de Apel Oradea (CAO), însă în ședința din data de 23 decembrie 2016, judecătorii au respins contestația formulată de procurori, menținând astfel, decizia Tribunalului Satu Mare.

Vă reamintim că Fancsiki Paul este cel care în august 2016 l-a înjunghiat pe Adrian Ardelean pe Aleea Tisa din municipiul Satu Mare. Crima a avut loc la data de 26 august, iar ziua următoare Fancsiki a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

2 Comentarii la "Criminal, eliberat din arest ! Vezi ce au decis judecătorii sătmăreni"

  1. maria   7 ianuarie 2017 at 2:20 am

    Copii victimei in grija criminalului eliberat …….criminalul arestat la domiciliul socrillor victimei pe strada ozana….BRAVO JUSTITIA ROMANA BINE LUCRAT TRIBUNALUL SATUMARE ..ASA SE INTAMPLA CAND AVEM CUNOSTINTE SI PILE

    Răspunde
  2. Ramona   15 martie 2017 at 12:42 pm

    Coruptie!!!Rusine justitia Satu-Mare!!!sper ca sa ajunga si copilul vostru cu a ajuns Adrian,cei care ati lasat in libertate,un criminal,care a luat tatal de la 4 copii.Rusine Rusine!!!!

    Răspunde

Scrie un comentariu