Atac la memoria lui Daniel Prodan. Cine este consilierul județean care îl desființează

kereskenyi-1

Consilierul județean Kereskenyi Sandor, nu are o părere bună despre fostul fotbalist Daniel Prodan. Mai mult decât atât, acesta nu este de acord ca Stadionul Olimpia să poarte numele lui Prodan, subliniind că nu ar trebui să se inițieze un cult „unui om nepotrivit”. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de astăzi, 28 noiembrie a Consiliului Județean (CJ).

Luarea de poziție a acestuia a venit după ce consilierul județean Adrian Ștef a propus ca Stadionul Olimpia să poarte numele lui Daniel Prodan, unul dintre cei mai mari jucători de fotbal pe care i-a dat Satu Mare. De altfel, și președintele CJ Pataki Csaba a fost de acord cu propunerea lui Ștef, subliniind că acest lucru ar trebui făcut o dată cu unele investiții la stadion.

În luarea de cuvânt din cadrul ședinței de astăzi, Kereskenyi Sandor a spus despre Prodan că a fost un jucător care „s-a descurcat cum a putut”.

„Ovidiu Ioanițoaia care totuși este un expert în materie, a scris foate clar că era de tipul lui Gennaro Gattuso, deci un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut”, a declarat Kereskenyi Sandor.

Mai mult decât atât, consilierul județean susține că nu ar trebui să se inițieze un cult „unui om nepotrivit”.

„În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să inițiem totuși, să cădem în această greșeală oarecum ridicolă, dacă nu impardonabilă, să inițiem un cult unui nepotrivit. Nu știu dacă ați înțeles ce am vrut să spun”, a mai declarat Kereskenyi Sandor.