Soţ şi soţie din Satu Mare implicaţi într-un accident în judeţul Bistriţa-Năsăud (Foto)

accident1

accident2

accident3

Un accident de circulaţie soldat cu un mort, cinci persoane rănite şi patru maşini avariate a avut loc în această seară (astăzi, 3 ianuarie), pe raza localităţii Şieu Măgheruş din judeţul Bistriţa-Năsăud. În accident a fost rănită şi o femeie din Satu Mare. Aceasta a fost transportată în stare gravă la spitalul din Bistriţa. Soţul femeii a scăpat doar cu leziuni uşoare.

Din primele investigaţii reiese că vinovat de producerea accidentului este șoferul unei maşini din Botoșani, aflat la volanul unui VW Passat. Acesta a forțat o depășire, moment în care s-a declanşat întreaga tragedie. Prima dată a lovit mașina pe care a încercat să o depășească, un Ford Focus înmatriculat în Maramureș. Apoi, a intrat iar pe contrasens unde a lovit o altă mașină înmatriculată în judeţul Mureș. Şoferul unui Audi, înmatriculat în Bistriţa-Năsăud a fost implicat și el în accident după ce nu a reușit să mai oprească în timp util.

În urma leziunilor suferite, şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat de 40 de ani din Botoșani, a decedat. În accident au fost implicate în total opt persoane, din care cinci au fost transportate cu ambulanţele spre spitalul din Bistrița.

În mașina înmatricultă în județul Mureș se aflau doi sătmăreni, soţ şi soţie. În urma impactului maşina acestora a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Aceştia mergeau spre Brașov. Bărbatul nu a pățit nimic, însă soția acestuia care se afla la volanul mașinii, a rămas încarcerată, fiind scoasă dintre fiarele contorsionate de către echipajul de la descarcerare. Femeia este în stare gravă și a fost transportată de urgenţă la spital.

Sursa foto: www.bistriteanul.ro

Un Comentariu la "Soţ şi soţie din Satu Mare implicaţi într-un accident în judeţul Bistriţa-Năsăud (Foto)"

  1. Pingback: Starea sătmărencei rănită în accidentul de la Șieu Măgheruș este stabilă | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.