Starea sătmărencei rănită în accidentul de la Șieu Măgheruș este stabilă

accident1

Sătmăreanca de 36 de ani, Rodica M., rănită duminică (3 ianuarie) seara în accidentul de la Șieu Măgheruș (județul Bistrița-Năsăud), soldat cu un mort și mai mulți răniți, a suferit mai multe fracturi, însă starea acesteia este stabilă. În prezent, pacienta se află în comă indusă și intubată, fiind internată pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului de duminică seara, în starea cea mai gravă este Rodica M., o femeie din Satu Mare. Aceasta conducea regulamentar, de la Satu Mare spre Brașov, iar la un moment dat de mașina lor s-a izbit frontal un Passat condus de un bărbat de 40 de ani din Botoșani. Alături de sătmăreancă, în mașină se afla și soțul acesteia.

Mașina celor doi sătmăreni a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac pe care l-a rupt în două. În urma impactului femeia a suferit mai multe fracturi și a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii. Echipa de la descarcerare s-a chinuit mai bine de o oră și jumătate ca să o scoată din mașină. În schimb, soțul acesteia a scăpat nevătămat.

Femeia avea dureri insuportabile ceea ce l-au determinat pe medicul de gardă să o anestezieze pe șoferiță și să o intubeze. Sătmăreanca a trecut cu bine peste noapte, nefiind deocamdată transferată spre alte clinici de specialitate.

Rodica M. este în continuare în comă indusă, însă starea ei este stabilă.

Cei doi soți au trei copii minori.

Pentru mai multe informații cu privire la accidentul de aseară dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/01/03/sot-si-sotie-din-satu-mare-implicati-intr-un-accident-in-judetul-bistrita-nasaud-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.