Natalia Oneț: „Vă mulțumesc din suflet pentru toată încrederea și susținerea!”

Natalia Onet

„Vă mulțumesc din suflet pentru toată încrederea și susținerea! Responsabilitatea pe care o am în acest moment, promovând România și turismul României în China și în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul din China. Voi încerca să egalez performanța Ioanei Boitor, sătmăreancă și ea, care s-a clasat pe locul 2 câștigânt titlul First Runner-up în cadrul ediției din 2006 a competiției Miss World”, scrie pe pagina sa de Facebook sătmăreanca Natalia Oneț, tânăra care ne va reprezenta țara la „Miss World 2015” din China.

Finala competiției va avea loc pe 19 noiembrie, atunci când 118 candidate vor lupta pentru titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume”.

Natala Oneț s-a născut în Satu Mare și are 26 de ani. Frumoasa sătmăreancă a absolvit Facultatea de Biologie la specializarea Ecologie şi Protecția mediului din cadrul Universității București.

Pentru mai multe detalii cu privire la reprezentanta țării noastre la acest concurs de frumusețe dați click pe următrorul link:

http://www.satmareanul.net/2015/10/21/satmareanca-natalia-onet-va-reprezenta-romania-la-miss-world-2015-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.