Sătmăreanca Natalia Oneț va reprezenta România la „Miss World 2015” (Foto)

Natalia2

Natalia3

Natalia4

O frumusețe din Satu Mare, Natalia Oneț, va reprezinta țara noastră în cadrul celei mai importante competiții internaționale de frumusețe din lume, „Miss World 2015”. Concursul se va desfășura în localitatea Sanya (China). Marea finală va avea loc pe 19 noiembrie, când 118 candidate vor lupta pentru titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume”.
Frumoasa sătmăreancă va promova România și turismul românesc în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume.

Natala Oneț s-a născut în Satu Mare și are 26 de ani, 1,76 înălțime, iar dimensiunile sale sunt 89-60-90. În prezent Natalia locuiește în București.

La vârsta de 15 ani, Natalia Oneț a câştigat titlul de „Miss Boboc” la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare, apoi a ocupat locul III al podiumului la „Miss Universe România”, în 2009 şi locul I la „Miss Hostess România”, în 2011.

Totodată, sătmăreanca noastră a fost imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, dar a colaborat şi cu Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato. În 2013, frumoasa sătmăreancă a câștigat titlul de „Miss Tourism România”.

Natalia Oneț a absolvit Facultatea de Biologie la specializarea Ecologie şi Protecția mediului din cadrul Universității București.

Un Comentariu la "Sătmăreanca Natalia Oneț va reprezenta România la „Miss World 2015” (Foto)"

  1. Pingback: Natalia Oneț: „Vă mulțumesc din suflet pentru toată încrederea și susținerea!” | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.