„City365”, aplicația care ajută restaurantele să găsească clienți

city

Dan-Cristea

Ionut-Temian

Patru studenţi din Cluj-Napoca printre care și doi sătmăreni, Cristian Dan și Ionuț Temian, şi-au investit banii de vacanţă, 1.000 de euro, într-o aplicaţie mobilă, botezată „City365”, cu ajutorul căreia proprietarii de localuri din Cluj pot atrage clienţi. Aplicația a fost lansată luni, 28 septembrie.

„Începând de luni 28.09.2015 noi cei de la City 365 vrem să promovăm distracția și ieșitul în oraș fiind ultima săptămână de vacanță pentru studenți. Cele mai tari localuri de pe Piezișa vor avea doar pentru voi cele mai bune oferte ! Aplicația o găsiți pe http://www.city365.us/”, scrie pe pagina de Facebook City365.

La începutul acestui an, echipa „City365” a participat la Concursul „Innovation Labs”, organizat de Orange. La vremea respectivă, Ionuț Temian, unul dintre membrii echipei a acordat un interviu pentru Sătmăreanul, în cadrul căruia vorbește despre aplicația pe care a dezvoltat-o împreună cu colegii săi (http://www.satmareanul.net/2015/03/28/city365-o-aplicatie-dezvoltata-de-o-echipa-de-studenti-din-care-fac-parte-si-doi-satmareni/).

De fapt, „City365” este o aplicaţie mobilă bazată pe hărţi ce informează utilizatorii despre toate ofertele şi reducerile disponibile în localurile din Cluj-Napoca.

Totodată, proprietarii de localuri pot adăuga oferte în timp real, prin care să îi determine pe clienţi să vină chiar dacă localul lor este gol. În momentul în care primii oameni vor fi deja în local, aplicaţia va atrage şi alţi clienţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.