Daniel Conţ, medaliat cu bronz la Campionatele Naţionale de atletism pentru tineret

Daniel-Cont
Atletul sătmărean Daniel Conţ a urcat pe treapta a III-a a podiumului în cadrul Campionatelor Naţionale de atletism pentru seniori şi tineret, ce s-a desfăşurat în acest weekend la Bucureşti. Daniel Conţ a participat la proba de 3.000 metri obstacole, unde a scos un timp extrem de bun şi anume 9 minute şi 28 de secunde.
Sportivul nostru s-a remarcat la nivel naţional şi în cadrul altor competiţii. Astfel, în luna iunie 2013, Daniel Conţ a obţinut medalia de aur la Campionatele Naţionale Şcolare pentru juniori 1 urmat apoi de locul I (şi medalia de aur) obţinut la începutul acestei luni în cadrul Campionatelor Naţionale pentru juniori 1.
Daniel Conţ este legitimat la CS-LPS Satu Mare şi este elevul antrenorului Radu Achim. Tânărul atlet a absolvit Liceul Tehnologic „Ioniţă G. Andron” din Negreşti-Oaş.

Un Comentariu la "Daniel Conţ, medaliat cu bronz la Campionatele Naţionale de atletism pentru tineret"

  1. danuta   26 august 2013 at 12:17 pm

    Felicitari, DANIEL CONT , sa iei bronzul la seniori este o performanta , dar tu esti capabil de rezultate exceptionale, iar viitorul va demonstra ca esti un atlet complet , de mare amploare , iar sirul viictoriilor si "timpilor" de exceptie de-acum vor incepe sa-ti impuna numele la un nivel de mare performanta ! Lupta cu secundele …, fiecare secunda castigata te va propulsa tot mai departe spre elita atletilor internationali! …Pentru ca acolo este locul tau- printre cei mai buni atleti! E o mare bucurie sa avem astfel de satmareni de exceptie ! Felicitari, DANIEL CONT, fa-ne fericiti ca suntem satmareni si romani frumosi in lume! Felicitari, dle antrenor Achim. sunteti un antrenor de exceptie!…

    Răspunde

Scrie un comentariu