Flashmob în fața Muzeului Județean, pentru copiii străzii de la Asociația „Stea”

flashmob1

flashmob2

flashmob3

flashmob4

flashmob5

Asociația „Stea” și trupa de dans „Backstage Dance Crew” au organizat azi, 13 mai un flashmob pe platoul din fața Muzeului Județean Satu Mare. Acțiunea a avut ca scop promovarea campaniei de direcționare a 2% din impozit către Asociația „Stea”.

Ultima zi de depunere a formularelor este 25 mai, iar fondurile colectate de către Asociația „Stea” vor fi folosite la activitățile de facilitare a accesului la educaţie şi de sprijinire a incluziunii sociale a copiilor și tinerilor aflați în dificultate.

Campania 2% „Fă şi tu un gest responsabil în sprijinul copiilor si tinerilor aflaţi în dificultate din comunitatea ta !” este realizată de către Asociaţia „Stea” în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS) Satu Mare, Poliţia Locală a municipiului Satu Mare şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului, reședință de județ în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016.

Un Comentariu la "Flashmob în fața Muzeului Județean, pentru copiii străzii de la Asociația „Stea”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.