National Geographic Traveller: o româncă, printre finaliştii concursului de fotografie din 2015

Dragoi-Alecsandra

Alecsandra Raluca Drăgoi, o româncă ce locuiește în prezent în Londra, s-a calificat în finala concursului de fotografie din 2015, organizat de National Geographic Traveller. Românca a impresionat cu o poză realizată în Comănești (județul Bacău), ce surprinde tradițiile de Anul Nou.

National Geographic Traveller a lansat competiţia anuală de fotografie în septembrie 2014, iar fotografii din Marea Britanie au fost invitaţi să-şi înscrie imaginile la una dintre cele şase categorii: „Action”, „Animal”, „People”, „River”, „Rural” şi „Urban”. Raluca Drăgoi s-a înscris la categoria „People”.

Alecsandra Raluca Drăgoi este din Iași, are 21 de ani, iar în prezent locuieşte în Londra, Marea Britanie. În 2013, Alecsandra a câştigat premiul pentru cel mai tânăr fotograf al anului, reuşind să impresioneze juriul de la Sony World Photography Awards cu o fotografie ce are la bază tradiţia dansului ursului de Anul Nou.

Câştigătorul competiţiei va fi anunţat pe 14 februarie, la Telegraph Outdoor Adventure & Travel Show, care va avea loc la Londra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.