Alegeri prezidențiale Satu Mare

Govor1

Govor2

Govor3

Coica1

Coica2

Coica3

Adrian Stef

Petre Muresan

Secțiile de votare s-au deschis azi (2 noiembrie) dimineață la ora 07.00. Dintre liderii politici sătmăreni, cel mai matinal a fost președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Mircea Govor.
Liderul PSD a votat la ora 09.00, la Școala Generală nr. 10. „Am votat pentru binele României, pentru unitate, prosperitate și binele românilor în mod special. Acest lucru doar un singur om îl poate garanta”, a declarat Govor.
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a votat la secția din incinta AJF, la ora 10.00.
„Am votat pentru un președinte tânăr, dinamic, un președinte puternic, pentru un președinte care iubește copiii. Am votat pentru un președinte respectat de puterile occidentale, care va avea relații deosebite cu Statele Unite, Uniunea Europeană, Rusia și China”, a declarat edilul.
Președintele CJ, Adrian Ștef a votat în jurul orei 10.00, la secția amenajată în incinta sălii de sport a fostului Colegiu Național „Kolcsey Ferenc”. „Am votat pentru viitorul judeţului Satu Mare, pentru viitorul României, am votat pentru zece ani de bunăstare şi respect”, a declarat Ștef.
Co-președintele ACL Satu Mare, Petre Mureșan, a votat la secția amenajată în incinta Liceului Teologic romano-catolic „Ham Janos”.
„Am votat pentru o Românie normală, am votat pentru un președinte campion al lucrului bine făcut, al bunului simț, pentru o țară normală, pentru viitor și prosperitate”, a declarat liderul ACL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.