Pentru a ieși din țară, s-a ascuns sub bancheta din spate a unei mașini

Femeie

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit ascunsă sub bancheta din spate a unui autoturism, o femeie care intenționa să iasă ilegal din țară, deoarece nu avea documente de călătorie valabile pentru a intra în Spațiul Schengen.

Sâmbătă, 11 octombrie, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul german Anton N. de 30 de ani, conducând un autoturism marca Daimler Chrysler, înmatriculat în Germania.

La controlul autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă sub bancheta din spate o femeie. În urma verificărilor s-a stabilit că aceasta este Inha K., în vârstă de 24 de ani, cetățean ucrainean. Femeia a declarat că intenționa să ajungă în Spațiul Schengen și că s-a ascuns sub banchetă deoarece nu are documente valabile pentru a trece legal frontiera.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria ilegală a femeii, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat și trafic de migranți, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.