Colonelul (r) Vasile Dorel Ghețea a încetat din viață

Vasile Dorel Ghetea

Fostul prim-adjunct al inspectorului șef al Jandarmeriei Satu Mare, colonelul (r), Vasile Dorel Ghețea a încetat din viață. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 4 octombrie, la ora 13.00, la Capela din Cimitirul de pe strada Amațiului din Satu Mare. Înhumarea va avea loc la cimitirul din localitatea Giungi, comuna Acâș.

Colonelul în rezervă Vasile Dorel Ghețea s-a născut la data de 31 mai 1959, în localitatea Beltiug. A absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne, în 1985, după care a fost repartizat la Batalionul 21 Jandarmi Constanţa, unde a ocupat funcţia de comandant de pluton vreme de un an de zile.

În anul 1986 a fost mutat, la cerere, la Batalionul 35 Jandarmi Satu Mare, unde a ocupat diferite funcţii de execuție și comandă până în anul 2003, când, a fost promovat în funcţia de adjunct al comandantului pentru ordine publică, funcţie pe care a îndeplinit-o până în anul 2005, moment în care a devenit prim-adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare.

Vasile Dorel Ghețea a slujit Jandarmeria vreme de 29 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.