Tinerii din ACL susţin că „se guvernează cu claxonul”

acl-satu-mare
Liderul TDL Satu Mare, Adrian Cozma răspunde declaraţiilor făcute săptămâna trecută la adresa Alianţei Creştin-Liberale (ACL) de către preşedintele PSD Mircea Govor susţinând că „Alianţa ACeLor de gămălie, aşa cum a denumit-o domnul Govor, este mult mai eficientă decât băşcălia şi minciuna pe care ei o fac zi de zi cu locuitorii acestei ţări şi al acestui judeţ. Şi mai vreau să vă spun un lucru: domnul Ponta e de stânga, iar cu stânga nici cruce nu poţi să-ţi faci”.

La conferinţa de presă organizată de reprezentanţii tinerilor din cadrul formaţiunilor politice care în prezent alcătuiesc ACL, adică Mihai Huzău (fostul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a FC Satu Mare), reprezentantul tinerilor liberali sătmăreni, Victor Cernea şi preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L Satu Mare, Adrian Cozma au atacat actuala guvernare numind-o „guvernarea cu claxonul”.

În opinia lui Cozma „actuala guvernare Ponta-Tăriceanu şi reprezentanţii lor din judeţul Satu Mare seamănă cu o maşină în care nimeni nu ţine de volan, dar amândoi apasă claxonul. Cu numeroase festivaluri pe care le organizează nu fac decât guvernare cu claxonul”.

Totodată, Cozma este de părere că se fac presiuni asupra unor primari aleşi sub culorile PNL „să treacă la partidul tip breloc al lui Călin Popescu Tăriceanu care în aceste zile îşi construieşte organizaţii locale peste tot în judeţul Satu Mare”.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale Cozma este convins că „sătmărenii vor vota un ardelean şi nu un oltean. Noi, tinerii din ACL Satu Mare îl susţinem pe Klaus Iohannis”.
Reprezentantul tinerilor liberali sătmăreni, Victor Cernea susţine că „în prezent la Satu Mare avem trei tipuri de liberali”. Unii au rămas înscrişi în PNL, alţii care nu şi-au dat demisia din PNL şi se consideră în continuare liberali dar sunt conduşi de preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef, iar din al treilea grup fac parte liberalii inactivi sau care între timp s-au înscris în PSD.

În încheiere Victor Cernea a declarat că „trebuie să se recâştige încrederea de care s-a bucurat organizaţia de tineret a PNL la municipiu şi judeţ înainte de luna mai”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.