Sătmăreanul Rajmond Molnar a cucerit două medalii de aur la competiţiile de kaiac-canoe organizate în Ungaria

Rajmond-Molnar
Sportivul sătmărean Rajmond Molnar a participat weekend-ul trecut la două competiţii de kaiac-canoe, concursuri organizate în Ungaria. Rajmond, care a concurat în culorile „Nomad Kayak” a făcut echipă cu un coleg de la „Voinţa Arad” şi sub numele de „Pornyeszi team Romania”, s-a întors cu două medalii de aur de la aceste competiţii.
Sâmbătă, 7 iunie s-a desfăşurat maratonul de kaiac-canoe de la Szanazug (lângă oraşul Gyula, din Ungaria), competiţie în cadrul căreia perechea Rajmond Molnar – Claudiu Babos Molnar au cucerit medalia de aur. Concursul a constat în parcurgerea unei distanţe de 30 de km pe Crişul Negru, la confluenţa cu Crişul Alb.
Duminică, 8 iunie a avut loc duatlonul organizat pe Lacul Balaton din Ungaria, competiţie în cadrul căreia cei doi sportivi au repetat performanţa de sâmbătă, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Rajmond Molnar ne-a declarat că în cadrul duatlonului de duminică, sportivii au avut de parcurs 15 km cu kaiacul şi 45 de km pe două roţi, cu bicicleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.