Olimpia a pierdut pe teren propriu meciul cu FC Olt Slatina

olimpiasm

Olimpia Satu Mare a suferit azi, 21 martie prima înfrângere pe teren propriu, în meciul etapei a XVIII-a a Ligii a II-a la fotbal. « Galben albaștrii » au fost învinși de formația FC Olt Slatina cu scorul de 1-0.

Oltenii le-au creat probleme « galben-albaștrilor » având primul șut pe poartă încă din minutul 5 prin Pavel Alin. Trei minute mai târziu Bujor a încercat să șuteze la poartă însă a fost blocat de oaspeți. Și … cam atât cu fazele periculoase ale Olimpiei pentru această repriză.

În mintul 21 oltenii au deschis scorul prin Bardu care a profitat de faptul că Anca a ieșit prea mult din poartă, iar printr-un lob simplu a înscris. Scorul la pauză a fost 1-0 pentru oaspeți.

În partea a doua a jocului, Anghelina a șutat puternic la poarta gazdelor, dar balon a trecut puțin pe lângă. Primul șut pe poartă al Olimpiei a avut loc abia în minutul 65 prin Iuhas, dar fără noroc. Au urmat apoi două ocazii mari, Boștină a șutat din apropiere, dar a respins Mogoșanu, iar un minut mai târziu Feier a încercat să înscrie, dar nici de această dată mingea nu a vrut să intre în poartă. În minutul 78 același Boștină a trimis mingea puțin peste poartă și astfel, Olimpia a pierdut cele trei puncte puse în joc.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Anca – Muntean, Ene, Bălău (78 Mureșan), Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf (46 Lemac), Villand, Faur ( 58 Feier), Bujor şi Boștină.

« Un meci de luptă, de angajament, așa cum anticipam și noi și antrenorii de la echipa Olimpiei, pe care până la urmă l-am câștigat, cred eu că meritat », a declarat antrenorul formației FC Olt Slatina, Daniel Oprescu.

« Am jucat cu o echipă care știe să se apere, știe să țină de rezultat cu orice preț. Ei și-au atins scopul. Am văzut și meciul pe care l-au jucat la Târgu Mureș, pot să zic că au tras la indigo ambele meciuri, au tras de timp. Nu am fost inspirați, asta a fost tot, nu a intrat un gol, ei au reușit, iar eu îi felicit. Singura problemă e că am pierdut cu o contra candidată dacă nu pierdeam cu el sau făceam un egal era mai bine », a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Următoarea partidă pe care Olimpia o va disputa va avea loc miercuri, în deplasare la Bihor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.