Expoziţie inedită a doctorului Virgil Enătescu la Muzeul Judeţean

Virgil-Enatescu

Muzeul Judeţean Satu Mare va găzdui marţi, 25 martie, cu începere de la ora 17.00, vernisajul unei expoziţii de excelenţă. Evenimentul intitulat “Personalitate şi performanţă la Satu Mare” are scopul de a prezenta prodigioasa activitate a academicianului dr. Virgil Enătescu. Expoziţia se va desfăşura în sediul central al muzeului, situat pe Bulevardul Vasile Lucaciu din Satu Mare.

Omul de ştiinţă Virgil Enătescu, doctor în medicină, doctor în antropologie medicală, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale, inventator şi scriitor, vine să vorbească despre capacitatea de a face performanţă la vârf şi pionierat în domenii de mare importanţă, activând în Satu Mare.

Pentru exemplificare, savantul sătmarean va expune un mare număr de brevete de invenţie, o impresionantă colecţie de lucrări ştiinţifice proprii sau în colaborare, precum şi, inedit, o parte din aparatura construită la Satu Mare, pe baza propriilor cercetări, aparatură folosită de domnia sa la diagnosticarea şi studierea comportamentului uman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.