“Batalie” mare. Cine este primarul copiilor in Negresti-Oas ?

O adevărată competiție s-a iscat azi la runda de alegeri a primarului copiilor, organizată în cadrul manifestărilor de Ziua Copilului.

Candidații din acest an au fost: Anichitoaie Arun Azyz – Școala Gimnazială Nr. 3; Grigoraș Bogdan – Școala Gimnazială Nr. 1; Berinde Octavian – Școala Gimnazială Nr. 3; Pop Maia – Școala Gimnazială Nr. 1; Cânța Giorgiana – Liceul Tehnologic I. G. Andron și, nu ultima, Ravas Maria – Liceul Teoretic.

Ca în fiecare an din ultimii șapte, elevii de la fiecare școală și-au ales candidatul și l-au suținut în lupta pentru fotoliul de primar. Nici măcar ploaia care ne-a dat puțin de furcă nu a putut opri desfășurarea evenimentului și dezbaterile despre ce va face viitorul primar. În strânsă campanie, susținătorii au venit înarmați de dimineața cu pancarte și cu multă voie bună.

După ce fiecare candidat și-a făcut strategia de alegeri și a adus la bun sfârșit campania de alegeri, a venit momentul votului. După o luptă serioasă și după numărarea voturilor, 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙖𝙧𝙪𝙡 𝙚𝙙𝙞𝙩̦𝙞𝙚𝙞 𝙖 𝙑𝙄𝙄-𝙖 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝘼𝙣𝙞𝙘𝙝𝙞𝙩𝙤𝙖𝙞𝙚 𝘼𝙧𝙪𝙣 𝘼𝙯𝙮𝙯 de la Școala Gimnazială Nr. 3.

Dar și ceilalți candidați au primit, fiecare în parte, titlul de primar al școlii lor și vor reprezenta instituția de învățământ la viitoarele acțiuni pe care le vom organiza.

Promitem că vom urmări cu mult interes mandatul noului primar ales și avem încredere că va face față cu brio oricărei provăcări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.