Relații intime între minori, chiar în toaleta școlii. Directoarea: „Nu a durat foarte mult, ci chiar foarte puțin”

Doi copii, un băiat de clasa a 8-a și o fată de clasa a 6-a din Calarasi, ar fi întreținut relații intime în toaleta școlii, în data de 19 februarie. Totul s-a aflat, după ce tânărul s-ar fi lăudat pe Internet cu isprava sa.

Revoltător este faptul că directoarea ar fi aflat de isprava celor doi și ar fi încercat să mușamalizeze situația.

Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin.

Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă”, a declarat Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași.

Femeia susține că ar fi aflat totul de la elevi, însă nici părinții, nici profesorii din școală nu au vrut să mediatizeze cazul, pentru a nu strica imaginea școlii și pentru a-i proteja pe elevi.

Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat. În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare a situației. Și asta ar fi condus spre, ca să zic așa, spre stricarea imaginii școlii. Secret… Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii”, a mai declarat Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași.

În aceste momente, cazul revoltător este anchetat de poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. Fata a fost transferată la altă școală, iar băiatul a rămas la instituția din Budești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.