„The Princess Switch”, filmul turnat la Carei a făcut furori în întreaga lume (Foto&video)

Cu doi ani în urma, în 2018, Castelul din Carei a devenit platou de filmare pentru o comedie romantica, aducând totodata, Magia Craciunului în locul în care odinioara stapaneau grofii Karolyi, una dintre cele mai puternice familii medievale din acest colt de lume.

Castelul Karolyi a aparut în ipostaze spectaculoase în comedia romantică americană „The Princess Switch”, având-o în rolul principal pe actrița Vanessa Hudgens.

Potrivit povestii filmului, cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret, minunata ducesă de la Montenaro, schimbă locul cu Stacy, o „fată obișnuită” din Chicago, care arată exact ca ea. Cu ajutorul magic al lui Moș Crăciun, Margaret se îndrăgostește de frumosul coleg al lui Stacy, în timp ce Stacy se îndrăgostește de logodnicul lui Margaret, prințul moștenitor.

Alături de actorii sosiți din SUA și Marea Britanie, peste 100 careieni și sătmăreni au participat la filmări în calitate de figuranți.

Filmările au avut loc în Castelul Károlyi, în locația fostei Primării, pe platoul din fața actualei Primării și zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.