Mesaje cutremuratoare după moartea Karinei: „Dumnezeu a mai vrut să mai aibă încă un îngeraș lângă el”

Mesajele de contoleante curg neincetat după aflarea veștii triste despre moartea copilei de 13 ani. Karina tracversase strada, vineri (28 august) seara, în mod regulamentar pe o zebra de pe strada Paulestiului, moment în care a fost lovita de o mașina condusa de un șofer incepator, în vârsta de 18 ani, din Odoreu.

Vestea trista a venit însă în aceasta seara (3 septembrie), iar anuntul despre decesul fetei a cutremurat un oraș întreg.

Karina. Ai plecat așa de tânără. Dumnezeu a mai vrut să mai aibă încă un îngeraș lângă el. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet mic, iar familiei multă multă putere să treacă peste această tragedie. Sincere condoleanțe!!”, este unul dintre mesajele postate pe Facebook.

Nepoata mea vorbea la telefon cu ea înainte să traverseze si Karina i-a zis: “închid ca trebuie sa traversez!” Nenorocitul care a lovit-o, sa nu aiba pace niciodată!”, este o alta postare pe pagina de socializare.

Nu îmi vine să cred că scriu despre o prietenă, nu pot sa cred ca din fetița care era mereu cu zâmbetul pe buze si mereu plină de viață, acum e doar un ingeras frumos.

Prima oară a fost doar o glumă foarte rea, iar acum un adevăr dureros… Mereu vei ramane in inima mea, nu te voi uita niciodată, suflet drag! Dumnezeu sa te așeze în dreapta Sa. Odihnește-te in pace, zambareata noastră!”, este un alt mesaj plin de durere.

Nu am cuvinte. Nu știu cum să încep. In primul rand îmi pare nespus de rau ca in ultimele timp nu am vb, chiar nu crede am că o să ne lași aici. Nu o să te uitam niciodată te vom iubi toată viața. Odihneste-te in pace!!!!”, scrie o prietena a Karinei.

 

 

Un Comentariu la "Mesaje cutremuratoare după moartea Karinei: „Dumnezeu a mai vrut să mai aibă încă un îngeraș lângă el”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.