Restaurantele ar putea fi redeschise în două etape. Cine spune asta ?

empty, cup, tip

Restaurantele ar putea fi deschise în doua etape, a declarat joi, 6 august, premierul Ludovic Orban. În prima faza vor fi deschise restaurantele apartinand hotelurilor, iar ulterior celelalte.

Ne-am dori să putem să deschidem restaurantele. În discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții mediului de afaceri le-am spus că trebuie să avem un context epidemiologic măcar sensibil îmbunătățit și garanția unei cooperări din partea tuturor patronilor în respectarea regulilor de protecție sanitară. E adevărat, 80 – 85% dintre ei respectă regulile dar avem încă un procent de oameni care nu respectă regulile, care nu sunt implicați și nici nu își doresc respectarea regulilor.

Eu înțeleg situația foarte dificilă, îmi doresc o deschidere cât mai rapidă dar să fie făcută în niște condiții care să nu crească riscul epidemiologic datorită deschiderii restaurantelor în spații închise. Chiar posibilă în două etape, întâi să deschidem restaurantele aferente hotelurilor, iar ulterior celelalte restaurante”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.