Dorel Coica: “Doresc sa imi duc proiectele mai departe”

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a făcut un bilanț al realizărilor pe care le-a avut în perioada 2012-2016, din funcția de primar al municipiului Satu Mare. Conferința de presă a avut loc astăzi, 6 august,  la sediul PSD Satu Mare.

“In anul 2016, cand am pierdut alegerile, am considerat ca poporul m-a trimis acasă. Am meditat. M-am gândit ce am făcut bine și ce nu, și acum mă prezint din nou în fata alegătorilor, din poziția de candidat al PSD la funcția de primar al municipiului. Am început un lucru în 2012, și doresc sa îmi duc proiectele mai departe”, a declarat Dorel Coica.

Candidatul social-democratilor sătmăreni pentru scaunul de primar al municipiului, reședință de județ a explicat și motivele pentru care a părăsit PSD-ul.

“De ce din noul la PSD? Eu nu am avut o problema cu PSD-ul, eu am avut o problema cu Dragnea. O problema a fost cu Apaserv-ul. Nu puteam sa cedez averea municipiului, județului. S-au facut presiuni. Au fost multe discuții după ce am plecat din PSD. Acum am considerat ca sa mă întorc în PSD”, spune Coica.

“Ponta ne-a dat bani pentru al treilea pod. El ne-a dat primele doua milioane pentru a demara lucrările. Foarte multe lucruri m-au legat de Ponta” a mai conchis Coica.

Dorel Coica si-a prezentat o parte din realizările avute în mandatul de primar al municipiului Satu Mare.

“S-au vehiculat în acești ani ca nu a făcut nimic Coica. Eu am scos acum toate realizările mele în perioada cât am fost primar. Drumul de centura are legătură cu Coica. Drumul spre sătmăreni are legătură cu Coica. NEPI are legătură cu Coica. Dedeman a fost adus la Satu Mare de Dorel Coica. Am finalizat stații de autobuze, parcări. Am realizat piața in Carpati, din Micro 17, Piața de Vechituri. I-am lăsat proiectul Pieței Mici aprobat, gata doar sa îl realizeze. Piața Mare are un proiect pentru o parcare subterana. Am reabilitat 23 de străzi de pământ, unde nu se putea intra nici cu tractorul. Am reabilitat 26 de unități de învățământ: scoli, grădiniță, creșe. I-am lăsat 9 unități de învățământ. Nu era greu pentru Kereskenyi, doar sa aplice ceea ce I-am lăsat. Am finalizat 23 de locuri de joaca”, spune Coica.

Printre proiectele realizate enumerate de Coica se mai numara: reabilitarea Teatrului de Nord; reabilitarea Casei Mestesugarilor; Centrul Tehnologic și 22 de străzi reabilitate total.

“NEPI, a venit la Satu Mare datorita lui Coica. Legat de Dedeman, m-am întâlnit cu cei doi frați la București. Aveau de ales intre Satu Mare și Baia Mare. Le-am explicat oportunitățile de la Satu Mare, apropierea graniței, etc. Toate aceste lucruri sunt palpabile. Eu nu vorbesc aiurea și nu vând baliverne nimănui. Știți ce sindrom are Kereskenyi? Ura si sovinism. Aștept sa vina și el cu ceea ce a făcut. Și dacă a făcut mai multe eu îi strâng mana și îmi retrag candidatura. Și îl votez și eu pe Kereskenyi” a declarat Coica.

2 Comentarii la "Dorel Coica: “Doresc sa imi duc proiectele mai departe”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.