Explozie cu victime multiple în municipiul Satu Mare (foto si video)

Explozie pe CloscaExplozie la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe.4 victime, dintre care 2 (un bărbat și o femeie) cu arsuri si 2 cu atac de panică. Au fost evacuate 25 de persoane. Echipajele medicale au preluat victimele cu arsuri si le-au transport la UPU Satu Mare. Din primele estimari, 19 locuințe ar fi afectate.Ulterior a fost solicitat si un elicopter SMURD pentru transportarea unui bărbat de 30 de ani cu leziuni grave

Gepostet von TV1 Satu Mare am Mittwoch, 27. November 2019

UPDATE 16:30: O echipă de la Inspectoratul de Stat în Construcții Satu Mare evaluează în acest moment clădirea pentru a stabili gradul de afectare a structurii de rezistență a acesteia.

O explozie a avut loc în acestă după amiază la o garsoniera situata  la etajul 3 într-un bloc cu patru nivele de pe bulevardul Cloșca. Suflul exploziei care se presupune că a fost generat de o butelie a spart geamurile de la mai multe apartamente din zonă. Patru persoane au fost rănite dintre care două mai grav direct de explozie și alte două de cioburile de la geamurile sparte. Alte două persoane au suferit atacuri de panică.  25 de persoane au fost ulterior evacuate din imobilul din apropierea Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare (Liceul German). Din primele informații persoanele rănite în explozie nu necesită transport cu elicopterul SMURD spre spitalul de arși.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.