Încalță un copil, de toamnă!

Sătmăreanca Mirela Retegan desfășoară o nouă campanie umanitară, ce vine în ajutorul copiilor cu posibilități funciare reduse.

“Încalță un copil, de toamnă!” este o campanie pornită din inimă! Prin intermediul ei, îmi doresc să ajungă încălțări în cele mai îndepărtate sate românești, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălțări, fie ele de toamnă sau de iarnă.

Puteti trimite pachetele prin curier la adresa: Compania de Evenimente Zurli, Str Oltetului nr 30, Sector 2, Bucuresti.

Informații la tel 0728143173.

Vă așteptăm cu pachete cu ghetuțe cadou la sălile de spectacol din Cluj Napoca -13 oct, Brașov- 15 oct, Botoșani – 19 oct., Bacău-20 oct., Buzău -21, Craiova – 25 oct, Târgu Jiu – 27 oct, București – 30 oct și Timisoara – 5 noiembrie.

Am creat un mecanism prin care fiecare dintre voi poate să trimită pachete cu cizmulițe sau ghetuțe, de orice mărime. Noi strângem toate pachetele primite și le distribuim unor asociații care au grijă de acești copii. Rugămintea mea este să cumpărați o pereche de ghetuțe, de cizme de cauciuc, de cizme îmblănite, orice model vreți voi, indiferent de costul lor, cât vă lasă sufletul și buzunarul. Vă așteptăm cu ele la evenimentele noastre, din orașele în care mergem în turneu sau le puteți trimite prin curier, la adresa pe care o găsiți mai jos.

Ideal ar fi să trimiteți produse noi, pentru că sunt destul de complicate sortarea și împărțirea lor și, dincolo de asta, toți copiii visează la încălțări noi.

Campania “Încalță un copil, de toamnă!” durează până pe 5 noiembrie. Se va încheia odată cu spectacolul de la Timișoara, unde puteți aduce ultimele pachete. Vă promit fotografii și filmulețe, să vedeți exact unde ajung cadourile voastre. Vă garantez că gestul vostru va produce o MARE BUCURIE! Aș vrea să strângem cât mai multe ghetuțe, să încălțăm cât mai mulți copii care încă mai umblă desculți, în România zilelor noastre.

Esențial este ca noi, cei implicați în povestea asta minunată, să încălțăm la timp copiii desculți.

Vin ploile și frigul și, cu siguranță, o pereche de încălțări noi, bune, va face diferența! “Aleg să fiu bună!” este decizia pe care am luat-o în urmă cu câțiva ani și mă străduiesc să fac asta cât mai mult, din timpul pe care îl am.” se arată în evenimentul creat de Mirela pe profilul acesteia de Facebook.

În apropiere puteți duce pachete la:

Agenția de turism Simbotour, Str. Petofi Sandor 4/A

Luni-vineri, între orele 10 – 18.

Sâmbăta, între orele 10 – 13.

Persoana de contact: Marcela Papici – 0747089509

Sau în BAIA MARE la

Asociația Părinți Salvatori

Persoana de contact — Gabriela Dunca

Adresa – strada George Coșbuc nr 5, incinta Magazin Allure

Telefon – 0755618732

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.