O NOAPTE FURTUNOASĂ la Teatrul de Nord Satu Mare

 

Secția Română a Teatrului de Nord vă invită joi 13 iunie, de la ora 19.00, la ultimul spectacol din această stagiune: ”O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Andrei Mihalache.

Din distibuție fac parte actorii: Romul Moruțan, Stelian Roșian, Alina Negrău, Dorina Nemeș, Sorin Oros, Tibor Székely, Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru, Adonis Tanța, Carmen Frățilă, Yvette Princz. Scenografia Alexandru Radu, muzica Dorin Griguță, coregrafia Gabriela Tănase.

Ce-a mai rămas din societatea românească după 140 de ani de la prima lectură publică a ”Nopții furtunoase”?… Nu se mai lucrează la lumânare, ci la becuri cu led; nu se mai scriu bilete de amor în versuri, ci se trimit SMS-uri; adresele nu se mai încurcă pentru că pot fi băgate pe GPS… Unde au dispărut mahalaua balcanică, năclăiala morală, pașalâcul emoțional, politica dâmbovițeană cu aromă de ghiuden, sarailie și musaca?… Aproape nimic n-a mai rămas din România de acum 140 de ani!… A rămas neschimbată doar pofta de dragoste a românului, nevoia de a iubi, a se iubi și de a fi iubit prin orice mijloace… Spectacolul nostru își dorește să nu moară de tot amintirile despre o vreme în care Bucureștiul era poreclit ”Micul Paris” și mai existau cartiere fără blocuri care se numeau ”Haimanale”… (Andrei Mihalache)

 

Informații și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106.

Bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41003005/O-noapte-furtunoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.