George Feher, polițist din Satu Mare, acuzat că ar fi luat mită jenți auto

 

 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările și au dispus trimiterea in judecată în stare de libertate a inculpatului FEHER GEORGE, polițist în cadrul IPJ Satu Mare, pentru comiterea două infracțiuni de luare de mită.

În cauză, procurorii au reținut că: inculpatul Feher George, in calitate de agent șef principal de poliție in cadrul I.P.J. Satu Mare – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase -, în perioada 23 noiembrie 2017 – 21 decembrie 2017, a pretins și primit de la denunțătorul S. A. un folos material de 500 lei reprezentând diferența de preț dintre valoarea unui set de jante de aliaj (900 lei) și a unui set de jante de tablă (400 lei).

De asemenea, inculpatul Feher George, tot în calitatea sa de agent șef principal de politic in cadrul I.P.J. Satu Mare, a pretins în data de 6 iunie 2017 suma de 10.000 lei, iar în data de 7 iunie 2017 și-a modificat pretentia la suma de 15.000 lei de Ia denunțătorul K. E. G., în legatură cu neindeplinirea atributiilor functionale stabilite prin fișa postului.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, la Tribunalul Satu Mare.

sursa: Biroul de Informare și Relatii Publice al Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.